2017-10-06 13:12:52• hírek • Szatmár.ro

Élni személyi igazolvány nélkül is lehet

Szatmárzsadányban senki sem vett részt a lakossági nyilvántartó akcióján, pedig könnyen személyihez juthattak volna.

Annak ellenére, hogy a hét folyamán többször is értesítve lettek arról, hogy a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Lakosság-nyilvántartó Igazgatóságának munkatársai péntek délelőtt a helyi kultúrotthonba várják azokat a szatmárzsadányi lakosokat, akik nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, egyetlen egy személy sem élt az önkormányzat kínálta lehetőséggel.

Ennek ellenére az igazgatóság tovább folytatja az ehhez hasonló akciókat, a polgármesteri hivatal információi szerint ugyanis több mint harminc, Zsadányban élő család tagjai nem rendelkeznek személyi okmányokkal.

"Ezért ezúton is felkérjük azon, a Szatmárnémeti Lakosság-nyilvántartó Igazgatóság hatáskörébe tartozó közösségek vezetőit, amelyek ilyen jellegű problémákkal küszködnek, hogy jellezék ezt, hogy minél hamarabb minden személy hozzájuthasson a szükséges dokumentumokhoz"  -írja a polgármesteri hivatal közleménye.

A következő héten Lázári község lakói igényelhetik helyben a személyi igazolványokat, október 11-én, szerdán ugyanis a Szatmárnémeti melletti településre látogatnak ki az igazgatóság munkatársai.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: